OKTOPUS

OKTOPUS er ikke en nyhed på det danske marked – og vi har kendt og serviceret OKTOPUS produkterne gennem mange år. I 2021fik vi endelig status som independent sales partner og blev dermed en del af et verdensomspændende forhandlernet. Det gav os direkte adgang til producentens vidensbank og et team af dygtige rådgivere, der med dybdegående viden og erfaring kan hjælpe os, når opgaven kræver et ekstra lag.

Den funktionelle og fleksible OKTOPUS porteføjle produceres af den erfarne tyske producent Wirth, som siden grundlæggelsen i 1992 har udviklet et stort kvalitetsproduktprogram, der har sikret virksomheden en position som en af Europas førende på området.

Kvaliteten er i top, detaljegraden på plads – og hos Lissner ser vi OKTOPUS som et perfekt valg til den travle danske bygge- og anlægssektor, såvel som til logistikbranchen og glas- og vinduesindustrien, hvor de løfter effektiviseringen af intern materialetransport og automatisering af arbejdsprocesser og dermed intern optimering.

OKTOPUS er en række unikke produkter, som kan kombineres til komplette systemer til håndtering af en bred vifte af materialer:

Vacuumsug, der matcher kravene ved montering af tag-, væg- , loft- og facadeelementer som sandwichelementer, bølgeplader og ruder. Vi arbejder med såvel OKTOPUS Glas-Jacks som Panel-Jacks – specialiserede og målrettet opgaven.

Balanceåg med en løfteevne fra 800 til 12.000 kg, der bl.a. kan arbejde under overdækninger, tagudhæng, altaner, etc.

Og sidst men ikke mindst letvægtkransystemer og søjle- og væghængte svingkraner, der er fleksible og effektive løsninger.

Siden opstart af det officielle samarbejde har vi oplevet en stigende og fokuseret efterspørgsel, som vi møder med grundig og dybdegående viden direkte fra Wirth, som fra dag 1 har rustet os til at levere en målrettet vejledning i forbindelse med en investering såvel som en kompetent og nærværende after sales service.

Kontakt os for uforpligtende sparring … vi hjælper gerne!