SERVICEMONTØR | SJÆLLAND

Kan du klare en kompetent, effektiv reparation af en nedbrudt lift eller kran? Planlægge selvstændigt - og navigere målrettet i en travl hverdag med foden på egen pedal i din servicevogn? Så er det måske dig, der er vores nye servicemontør på Sjælland!

Som udekørende servicemontør hos Lissner/JLG Denmark sikrer du vores mange kunder i den sjællandske liftbranche en hurtig, nærværende service – og forebygger nedbrud og minimerer nedetid via planlagt service og årseftersyn samt effektive reparationer - primært på egne produkter fra JLG, Unic, Bronto og Multitel.

Du har formentlig en baggrund som entreprenør-, lastvogns- auto- eller hydraulikmekaniker – og er klar til at køre ud i marken bringe dine kompetencer og erfaring i spil på byggepladser og værksteder. Med en løsningsorienteret tilgang til hverdagen er du ambassadør for god, ærlig og konstruktiv dialog – og har ikke mindst forståelse for, at alle kun venter på, at du bliver færdig, så de kan komme videre med deres opgaver. Du ved præcis, hvordan en effektiv hverdag skal planlægges: Du kører hver morgen ud fra din privatadresse kl. 7.00 – og runder dagen af kl. 15.30 (om fredagen allerede kl. 12.00) – med en smule fleksibilitet når nødvendigt.

Din nøgle til succes i jobbet er overblik, godt humør og evnen til at adoptere ny vide. På vejen mod dine mål kan du forvente god intern opbakning med opdateret, brancherelevant erfaring. Vi giver dig en grundig introduktion til samspillet mellem de interne kolleger i Odense, vores brands og ikke mindst det etablerede leverandørnet – og er du den rigtige, så bliver du en del af et erfarent, fasttømret team i en ressourcestærk virksomhed.

Lyder det som et job for dig? Så send din ansøgning til Morten Lissner på ml@lissneraps.dk senest d. 1. oktober 2019 - og ring også gerne på 30918750, hvis du vil vide mere.

-----------------------------------------------

Lissner / JLG Denmark blev etableret i 2003 og har siden udviklet sig til landets næststørste servicevirksomhed indenfor salg og service af lifte, teleskoplæssere og kraner. Vi har i dag 12 servicebiler fordelt over hele landet. Hovedsædet er beliggende i Odense og vi har en mindre afdeling i Taastrup. Lissner er forhandler af JLG, Unic Cranes og Multitel- og servicepartner for Bronto Skylift, Spierings Mobil Cranes. Vi er i dag ca. 30 ansatte og har en årlig omsætningen er på DKK +100 mio.

NB: Alle ansøgninger behandles 100% fortroligt. Af hensyn til GDPR ønsker vi ikke at modtage CPR-nummer, helbredsmæssig historie eller info om politisk eller religiøs overbevisning