MULTITEL

Da MULTITEL PAGLIERO SPA i efteråret 2017 udnævnte os til dansk full-line distributør var de stærke, italienske bil-monterede lifte på ingen måde en nyhed i vores verden.

Vi har serviceret virksomhedens produkter i mange år - men den nye status sikrer os en tættere tilgang til mere end 100 års erfaring fra en markedsledende, international spiller indenfor udvikling, produktion og markedsføring af bil-monterede lifte.

MULTITEL er med et unikt, fleksibelt program med en rækkevidde fra 13 til 75 meter en cementering af vores produktportefølje - og specielt sætter de stærke italienerne fornyet fokus på mindre bil-monterede lifte og giver os muligheden for at tilbyde optimerede løsninger ved behov op til 3.500 kg.

Og samtidig åbner vi dørene til en bredere og mere dybdegående indsigt i det nuværende såvel som fremtidige produktprogram fra MULTITEL – som vi betragter som værende blandt verdens bedste.

Besøg producentens hjemmeside her – og kontakt os gerne for en dialog om potentialet i de attraktive liftløsninger fra MULTITEL